Team Hartog

 

In Juni 2015 bestaat Hartog schilderwerken 33 jaar, in deze periode werkten er bij het bedrijf  tussen de 2 en 10 personeelsleden. Op dit moment werken we met 2 man. Beiden zijn echte all-rounders. Ze verstaan niet alleen hun vak, maar zijn naast het schilderen en sausen ook inzetbaar voor glas plaatsen, behangen, graffiti verwijderen, stralen, enzovoort. Graag stel ik ze even aan u voor:

 

Medewerkers Marcel Meuleman

Marcel: de krachtpatser

Marcel

Marcel  is een noeste werker uit IJsselmuiden. Niemand binnen de firma is zo snel als hij, zijn saustempo is onovertroffen. Hij gaat 3 keer in de week naar fitnes en elke keer als wij wat extra kracht nodig hebben komt dat goed uit.

Daarnaast is het gewoon een gezellige vent waar iedereen goed mee kan samen werken.

 

 

Medewerkers Rachid Raouf

Rachid: de vakman

 

 

Rachid

Rachid is nu bijna 14 jaar bij ons. In deze tijd heeft hij zich ontwikkeld tot een echte vakman. De klanten vragen regelmatig naar hem en hij doet zijn werk met veel plezier. Naast het bezig zijn met zijn vak heeft hij ook plezier in de voorbereiding en indien nodig weet hij wat delegeren inhoudt.

Kortom: we zijn blij dat hij in ons team zit.

 

 

 

Leo: big boss

Leo: ‘big’ boss

 

Leo

Mijn naam is Leo Hartog, ik mag deze jongens van werk voorzien en 3 dagen per week met ze mee werken, Voornamelijk hou ik me bezig met de aansturing van het werk, het werk op de hoogwerker en met graffiti-inspectie.

 

 

 

 

 

 

Ook werken we samen met de volgende  collega (schilder)bedrijven: Brul Schilderwerken, Kleen schilderwerken, Alkema Klein onderhoud, Koning Montage, Voegbedrijf Sjaak ten Hove en Schilderspraktijk Swart.