In Juni 2021 bestaat Hartog schilderwerken 39 jaar, in deze periode werkten er bij het bedrijf  tussen de 2 en 10 personeelsleden. Op dit moment werken we zonder personeel maar met een team van zzp-ers. Allen zijn echte all-rounders. Ze verstaan niet alleen hun vak, maar zijn naast het schilderen en sausen ook inzetbaar voor glas plaatsen, behangen, graffiti verwijderen, stralen, enzovoort. Graag stel ik ze even aan u voor:

Faiyz Numaan

Faiyz is een noeste werker uit Olst. Faiyz komt uit Syrië en woont nu met zijn gezin in ons mooie Nederland. In Februari 2021 is hij officieel Nederlander geworden. In zijn thuisland heeft hij een schildersbedrijf gehad met 15 man personeel, ook hier werkt hij inmiddels als zelfstandig schilder bij mij, maar ook bij mijn collega schildersbedrijven.

Willem Krabbe

Willem is onze top systeembeheerder en beste kameraad

Diverse stagiaires

Leo Hartog

Al vanaf 1982 mag ik dit bedrijf leiden, ik heb dit altijd met veel passie en inzet gedaan en hoop mijn 40 jarig jubileum in Juni 2022 met verve te halen. Ik vind het belangrijk dat mijn opdrachtgevers schilderwerk van goede kwaliteit verkrijgen tegen een redelijke prijs.

Ook werken we samen met de volgende  collega (schilder)bedrijven:

Brul Schilderwerken,  wallscience.nl, Voegbedrijf Sjaak ten Hove en Schildersbedrijf nijverdal. Attelier Floor Hertog, Bouwservice van Wijnen