Sterk in overwerk

Het Hanzebad schilderden we in de avonduren

In Het Hanzebad werkten we zelfs de hele nacht door

Door onze ruime ervaring in het schilderswereldje, weten wij wat onze opdrachtgevers willen. Wij doen altijd onze best de klant zo weinig mogelijk overlast te bezorgen.

Overlast. Een belangrijk punt waar elke opdrachtgever vragen bij heeft. Hoe je het ook wendt of keert en hoe hard wij ook onze best doen, als wij komen schilderen wordt personeel afgeleid. Of erger nog, een hele ruimte kan niet gebruikt worden omdat wij er aan het werk gaan. We kunnen het zo mooi maken als we willen, maar waar gehakt wordt, vallen spaanders. Wij bezorgen de klant overlast.

Je zou kunnen zeggen dat dit erbij hoort. Als je wilt dat je pand er weer spik en span uitziet moeten er offers gebracht worden. Maar waarom denken wij niet buiten de kaders en komen we onze klanten niet tegemoet? Waarom is het zo gangbaar dat schilders binnen kantooruren werken?

Wat blijkt nou? Onze schilders vinden het helemaal niet erg om ’s avonds en zaterdags te werken. Wij hoeven niet op onze tenen te lopen en werken daardoor sneller en efficiënter. Maar belangrijker nog: het werk kan gewoon doorgaan. Kortom: een win-winsituatie.

Wij leveren ons hoogwaardige schilderwerk op het moment dat u dat wilt. Het kan bijna niet mooier!

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *