Gevelkunst met een kleine k

U heeft ons de afgelopen jaren waarschijnlijk vaak gezien. In tunnels, bruggen, overal in Zwolle waar zogenoemde ‘verfkunstenaars’ hun best deden om schone ondergronden te bekladden. Al meer dan 15 jaar is graffiti echt “ons pakkie an”. Verven en ondergronden hebben geen geheimen voor ons. Hoe hardnekkig ook, op marmer, glas, schilderwerk, beton of metselwerk, voor elke ondergrond hebben wij de oplossing.

Soms kan graffiti kan echt wel mooi zijn. Lelijk, dat kan ook. Maar altijd roept het gevoelens van onveiligheid op. Wij gingen de strijd aan met de graffitispuiters. Door onze database met foto’s van alle graffiti waren veel spuiters het haasje. Een haasje dat flink mocht dokken.

Hoera Graffiti contract Gem. Zwolle

Met plezier hebben we vele bruggen en tunnels voor de gemeente Zwolle schoongemaakt. Vanaf 1 februari neemt schildersbedrijf Porte het stokje over. Ironisch genoeg namen wij 15 jaar geleden deze taak van dit degelijke schildersbedrijf over, de cirkel is weer rond. We wensen Porte heel veel succes bij deze nobele taak.

Dat we geen tunnels meer reinigen wil niet zeggen dat we al onze ervaring overboord gooien. Nog steeds verwijderen we graffiti van scholen, bestrating, openbare gebouwen, woningen, winkelpanden, parkeergarages, kerken en noem maar op. Bel ons gerust en wij maken schoon en behandelen de ondergrond preventief, zodat spuiters in de toekomst geen kans meer maken.

In deze blog wil ik de gemeente Zwolle maar ook in het bijzonder, de Zwollenaar bedanken voor het vertrouwen, maar ook voor alle leuke reacties. Opmerkingen van: ‘ziet er weer fris uit’, ‘lekker schoon’, ‘sneu dat je dit keer op keer moet doen’, en de mooiste: ‘heb je een taakstraf?’, kwamen regelmatig voor. Meestal waren het bedankjes in combinatie met een gezellig praatje.

U heeft ons gezien, u heeft met ons gepraat en ons bemoedigd. Wij zullen niet uit het straatbeeld verdwijnen, maar wellicht zult u ons minder vaak zien. Ik hoop dat het niet nodig zal zijn, maar mocht u nog last hebben gevelkunst met een kleine k, dan weet u waar u moet zijn.

DSCN0033

 

Vertel uw netwerk over ons:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *